Dagvoorzitter

Een dagvoorzitter kan voor diverse doeleinden ingezet worden. Heeft u bijvoorbeeld een meeting met meerdere sprekers? Of een event waarbij sleutelfiguren geïnterviewd worden? Crawfield adviseert om dan een dagvoorzitter/moderator in te zetten.

De taak van een dagvoorzitter is onder andere het begeleiden van de personen die deel uitmaken van het programma, het bewaken van de tijd en het op een logische wijze ‘aan elkaar praten’ van de verschillende programmaonderdelen. Door middel van grondige voorgesprekken met de sleutelfiguren is de dagvoorzitter volledig op de hoogte van de achtergronden van de personen en wat er speelt binnen het bedrijf en/of bij het publiek. Met deze kennis kan de dagvoorzitter kritische vragen stellen en dieper op de onderwerpen ingaan die bij het publiek spelen. Hierdoor wordt programma inhoudelijk nog sterker.

Dagvoorzitter Susan Kraaijeveld
Susan Kraaijeveld, Managing Director van Crawfield, is in te zetten als dagvoorzitter/moderator bij uw meeting of event. Na een gedegen training en inmiddels veel optredens als dagvoorzitter heeft zij deze competentie volledig onder de knie. Elk onderwerp is voor Susan een uitdaging. Zij gaat in gesprek met de sleutelfiguren van uw meeting of event om zo samen tot een strategisch, interessant en uitdagend programma te komen. Daarnaast is de kracht van Susan dat zij op een heldere en enthousiaste wijze het publiek kan betrekken bij de sprekers.

Susan: +31 (0)6 4262 0560 Susan: +31 (0)6 4262 0560
Marijn: +31 (0)6 2824 5888 Marijn: +31 (0)6 2824 5888