Live in gesprek

Crawfield is uw partner in het organiseren van meetings & business events. Crawfield heeft het unieke concept ‘Live in gesprek’ ontwikkeld. Live in gesprek heeft een speciale opzet waarbij u en het publiek in gesprek gaan met een sleutelfiguur uit bijvoorbeeld het bedrijfsleven. In een kleinschalige setting krijgt het publiek volop de gelegenheid krijgt om mee te praten, te discussiëren, situaties aan te dragen en vragen te stellen. Een dagvoorzitter begeleidt het gesprek en gaat waar nodig nog dieper op de materie in.

Strategie en expertise
Wilt u met uw bedrijf of klanten live in gesprek gaan met een interessant en inspirerend persoon? Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe topmanagers hun strategie bepalen? En hoe ze vanuit hun expertise naar uw bedrijf of dat van uw klanten kijken? Ga dan Live in gesprek met…

Het Live in gesprek concept wordt uniek op maat gemaakt, geheel aangepast naar uw bedrijfssituatie: u bepaalt het onderwerp. Wilt u meer informatie over hoe u Live in gesprek kunt gaan? Neem dan contact op met Crawfield.

Live in gesprek met:
Ad Scheepbouwer (voormalige CEO KPN) en Bernard van de Weert (voormalige verkoopdirecteur KPN).
Susan: +31 (0)6 4262 0560 Susan: +31 (0)6 4262 0560
Marijn: +31 (0)6 2824 5888 Marijn: +31 (0)6 2824 5888