Referenties


Meerdaagse klantenevents in NL, België, Tsjechië en Italië

Sandor Willems, Sales Manager EMEA – VIQUA

“Het team van Crawfield heb ik zelf leren kennen bij een fantastisch georganiseerd evenement in Praag. Sindsdien werk ik sinds enige jaren met veel plezier met hen samen en hebben zij evenementen voor mij georganiseerd in Nederland, België, Tsjechië en Italië. Telkens ben ik weer verrast door het netwerk wat het team heeft, de tot in de details voorbereide events en de nazorg die zij leveren. Ook nu ben ik weer met veel plezier bezig om een traject met hen uit te stippelen voor een evenement in Polen. Je weet altijd wat je mag verwachten; persoonlijke aandacht voor iedereen en kwalitatief hoogstaande service.”


5-daagse interne EMEA meeting met 200 deelnemers, Amsterdam

Bart de Vries, VP Air Freight DHL Global Forwarding EMEA

“Crawfield heeft onlangs voor ons de organisatie uit handen genomen van een meerdaagse interne EMEA meeting. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met hen. Vanaf de eerste contacten en het offertetraject, tot en met het support tijdens de bijeenkomsten zelf: alles was uiterst professioneel, met een glimlach en tot in de puntjes verzorgd.

De dames van Crawfield staan duidelijk hun mannetje en weten feilloos correct om te gaan met een organisatie als DHL, waar soms heel snel geschakeld moet worden. Ze denken proactief mee, houden daarbij de budgetrestricties scherp in het oog en hebben aan een half woord genoeg om precies die omstandigheden te creëren die passen bij ons bedrijf en onze managementcultuur. Doordat Crawfield op deze manier de hele organisatie en logistiek van onze meeting voor hun rekening nam, hoefden wij ons daar niet mee bezig te houden en konden wij ons concentreren op de inhoudelijke zaken.” 


Benefietfeest met 1000 bezoekers, Dordrecht

Antoin Peeters, nieuwslezer RTL, bestuurslid De Ronde Tafel 23

"De dames van Crawfield zijn betrokken en gedreven. Ze houden je constant op de hoogte van de laatste stand van zaken. Hun ideeën zijn creatief én haalbaar. Ze zijn makkelijk benaderbaar en 24/7 bereikbaar. Tijdens het evenement werken ze keihard, maar houden de rust en professionaliteit om er een topevenement van te maken. De Ronde Tafel 23 gaf een feest voor ruim 1000 mensen, dit is mede dankzij Crawfield vlekkeloos verlopen."


Opening nieuw kantoorpand

Wim Stuij, Algemeen directeur Hoek en Blok Accountants

“De maanden voorafgaande aan ons openingsfestijn hadden wij best zorgen of dat alles wat op deze voor ons zeer belangrijke middag en avond wel zou uitpakken op de manier die wij  voor ogen hadden. De ervaring die wij bij deze activiteit met Crawfield hebben gehad zorgt ervoor dat we voor een volgende evenement we ons vooraf  geen zorgen meer hoeven te maken. Zeer professioneel, alles op tijd, enthousiaste bezoekers, kortom onze samenwerking met Crawfield was een groot commercieel succes.”


Diverse meetings & business events, Nederland
Mieke Lagcher, Marketing manager Olympia Uitzendbureau

“Olympia doet al 8 jaar naar volle tevredenheid succesvol zaken met Crawfield. Met elk event worden wij volledig ontzorgt op het gehele traject. Crawfield kent onze ondernemers beter dan wijzelf. Wij zien het team dan ook als de verpersoonlijking van onze organisatie met een no-nonsense mentaliteit. Ik gun iedere Marketingafdeling Crawfield om boven zichzelf uit te stijgen.”
Susan: +31 (0)6 4262 0560 Susan: +31 (0)6 4262 0560
Marijn: +31 (0)6 2824 5888 Marijn: +31 (0)6 2824 5888