Werkwijze

Wat voor event wilt u organiseren, wat is uw doelstelling, welk gevoel wilt u overbrengen? Dit zijn voorbeelden van vragen waarmee Crawfield uw eisen en wensen inventariseert.

Inventarisatie, verdieping en advies
De eerste stap om tot een perfect verzorgd event te komen is een vrijblijvende afspraak waar wij inventariseren wat u in gedachte heeft. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag met een inventarisatie, verdieping en een advies. Dit verwerken we in een eerste voorstel met een daarbij behorend budget. Dit is nog steeds vrijblijvend. Spreekt het voorstel u aan, dan wordt het vervolgtraject ingezet.

Na toekenning van de opdracht kunt u de gehele creatie en organisatie rustig aan ons overlaten. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de voortgang. U ontvangt een gedetailleerd plan van aanpak inclusief een begroting waarin alle zaken netjes en overzichtelijk voor u op een rijtje zijn gezet.

Planning en budgetbeheersing
Crawfield regelt alles tot in de puntjes, vanaf het communicatietraject in de maanden voorafgaand aan het event tot aan een geslaagde uitvoering op locatie. Deze zaken zijn natuurlijk afhankelijk van het soort meeting of event dat wij voor u organiseren. Uiteraard gebeurt alles in goed overleg, met een gedegen planning en een goede budgetbeheersing.

Kortom, er zijn vele mogelijkheden die wij graag met u bespreken!
Susan: +31 (0)6 4262 0560 Susan: +31 (0)6 4262 0560
Marijn: +31 (0)6 2824 5888 Marijn: +31 (0)6 2824 5888